Na Facebook strani Vinakras Sežana smo za Vas pripravili velikonočno nagradno igro.

 

VELIKONOČNA NAGRADNA IGRA


Želite letos jajčka pobarvati na drugačen način?

V videu, vam bo naša glavna enologinja Nika Gregorič, predstavila, kako na zdrav in okolju prijazen način pobarvati pirhe… s Teranom, seveda.

To pa še ni vse… Ker bi radi videli tudi vaše, izvirne umetnine, smo se odločili, da za vas pripravimo nagradno igro.

Vse, kar morate storiti:
V komentar pod to objavo prilepite fotografijo vaših velikonočnih pirhov, mi pa bomo avtorja najlepše pobarvanih, nagradili s steklenico vrhunskega vina, Teran Prestige.

Dodatna namiga, če se odločite, da boste ustvarjali s Teranom:
Teran je čudovito naravno barvilo, ki poleg barve na lupini pusti še srebrne lesketajoče se pikice. Če pa dovolimo, da se jajce v teranu ohlaja še kakšnih 10 min dlje, se odtenek poglobi in nastane prava galaksija.
Ker je povsem naraven, vam lahko pri tem tem pomagajo tudi otroci.

Nagradna igra traja do ponedeljka, 13.4.2020 do 20:00 ure.

Razglasitev zmagovalca bo v torek, 14.4.2020.


Želimo vam obilo zabave pri velikonočnem ustvarjanju.


 

 

 

Pravila VELIKONOČNE nagradne igre: Teran Prestige, 0,75 l

Opredelitev pojmov:

Organizator nagradnih iger na Facebook strani Vinakras je klet Vinakras Sežana z.o.o., Sejmiška pot 1a, 6210 Sežana.

Udeleženec nagradne igre je fizična oseba, ki sodeluje v razpisanih nagradnih akcijah. Dobitnika nagradne igre določi naključni žreb.

Pravica sodelovanja v nagradni igri:

Udeleženci nagradne igre so lahko polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije.

V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju nagradne igre in njihovi ožji družinski člani ter osebe zaposlene pri drugih pravnih osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre.

Pravne osebe ne morejo biti udeleženec nagradne igre.

V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre.

Šteje se, da je udeleženec sprejel pravila nagradne igre s tem, ko je sodeloval v razpisani nagradni igri.

Pravila sodelovanja v nagradni igri:

Za sodelovanje v nagradni igri ni potreben nakup storitev ali proizvodov organizatorja nagradne igre.

Elektronsko nagradno žrebanje:

V žrebanju lahko sodelujejo vsi udeleženci nagradne igre, ki oddajo komentar pod Facebook objavo nagradne igre. En udeleženec lahko v nagradnem žrebanju sodeluje samo enkrat. Rezultat žreba je dokončen. Pritožba ni mogoča. Dobitnik bo o prejetju in načinu prevzema nagrade obveščen po elektronski pošti oziroma preko Facebook sporočila.

Obveznosti izžrebanca:

Izplačilo nagrade v gotovini ni možno, ravno tako je ni mogoče zamenjati za drug artikel. Dobitnik je dolžan organizatorju nagradne igre v pisni obliki (e-pošta) posredovati svoje osebne podatke - ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko ter davčno številko, vse najkasneje v dveh dneh po prejemu obvestila, da je dobitnik nagrade. Plačilo vseh davkov od nagrad (vključno z DDV-jem) je odgovornost organizatorja. Organizator bo dobitnikom nagrad poslal potrdilo v skladu z zakonom o dohodnini in pravilnikom o dostavi podatkov za odmero dohodnine. Nagrajenec je dolžan prijaviti vrednost nagrade v napoved za odmero dohodnine. Ob prevzemu nagrade je nagrajenec dolžan izpolniti izjavo o prevzemu nagrade. Organizator ni odgovoren za davke, ki se lahko pojavijo v povezavi s kakšnimi drugimi nagradami. V kolikor nagrajenec ne izpolni vseh obveznosti, se šteje, da nagrajenec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen. Nagrade niso prenosljive. V kolikor organizator nagradne igre v roku treh (3) delovnih dni od trenutka, ko dobitniku pošlje obvestilo o tem, da je bil izžreban, iz katerega koli razloga (npr.: dobitnik izjavi, da nagrade ne želi sprejeti, naslov ali elektronski naslov je nepopoln ali napačen ipd.) ne prejme vseh potrebnih podatkov ter izjave, da želi prejeti nagrado, se šteje, da dobitnik nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršenkoli drug namen.
Organizatorji in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradnega natečaja, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnekoli nezaželene posledice, ki bi jih sodelujoči in/ali kdorkoli tretji utrpel kot posledico sodelovanja v nagradnem natečaju ali kot posledico koriščenja nagrade.

Varstvo osebnih podatkov:

Organizator nagradne igre zbira samo osebne podatke o nagrajencu za potrebe pošiljanja nagrade in evidence o dobitnikih nagradnih iger. S sodelovanjem v nagradni igri izžrebanec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade.

Objava pravil nagradne igre:

Udeleženci nagradne igre s sodelovanjem v nagradni igri soglašajo, da so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

Trajanje nagradne igre:

Nagradna igra na Facebooku z nagrado: Steklenica vina Terana Prestige 0,75 L, traja do 13. 4. 2020 do 20:00 h.

Nagrada:

1 sodelujoč z najbolj izvirno fotografijo pobarvanih pirhov, bo prejel steklenico vina Teran Prestige 0,75 l.