Classic

 1. TERAN PTP
  TERAN PTP

  Z močno rubinasto barvo navaja bolj bogato vino. Vonj je močnejši, bolj zrel, značilen za zrelo, drobno sadje. Vino je zorelo daljši čas in pridobilo poln in mehak okus.

  Priporočamo ga k suhomesnatim jedem.

  Poglej podrobnosti

 2. Teran PTP 1,00 L
  Teran PTP 1,00 L

  Teran ptp je vino intenzivne rubinaste barve, z nežno cvetico in sadnim karakterjem. Prileže se k vsakodnevnim jedem, katerim doda svežino in pristnost okusa.

  Poglej podrobnosti

 3. Menuet – Rdeča zvrst
  Menuet – Rdeča zvrst

  Menuet je vino škrlatne barve z vonjem po višnji, robidnici in aroniji. V okusu zaznamo polnost, mehkobo in prijetne tanine.

  Poglej podrobnosti

 4. BAG IN BOX – CABERNET SAUVIGNON, MERLOT IN REFOŠK
  BAG IN BOX – CABERNET SAUVIGNON, MERLOT IN REFOŠK

  BAG IN BOX – CABERNET SAUVIGNON, MERLOT IN REFOŠK

  Poglej podrobnosti

 5. Malvazija
  Malvazija

  Vino, pridelano iz sorte malvazija, je kakovostno vino polnega okusa z značilno sortno aromo in cvetico. Je slamnato-rumene barve z rahlimi zelenimi odtenki. Vonj je svež, saden in nas spominja na cvetove akacije, eksotično sadje ali pa celo beli poper. To je vino s prijetno kislino, zmernim alkoholom in intenzivnim okusom. Malvazijo priporočamo k rižotam, belemu mesu ter svežim sirom.

  Poglej podrobnosti

 6. Malvazija 1,00 L
  Malvazija 1,00 L

  Vino, pridelano iz sorte malvazija, je kakovostno vino polnega okusa z značilno sortno aromo in cvetico. Je slamnato-rumene barve z rahlimi zelenimi odtenki. Vonj je svež, saden in nas spominja na cvetove akacije, eksotično sadje ali pa celo beli poper. To je vino s prijetno kislino, zmernim alkoholom in intenzivnim okusom.

  Poglej podrobnosti

 7. CHARDONNAY
  CHARDONNAY

  Chardonnay je zelo priljubljena in kakovostna francoska sorta, ki je razširjena povsod po svetu. Barva vina je slamnato-rumena z zlatimi odtenki. Zaznamuje ga značilna bogata aroma po jabolkih zlati delišes. Njegova sadna značilnost nas popelje tudi do vonja po hruškah in citrusih s primesjo vonja po skorji svežega kruha. To je zmerno mehko vino z bogatim polnim okusom in svežino. Njegove nizke kisline mu dajejo specifi... Poglej podrobnosti

 8. Sonata – Bela Zvrst
  Sonata – Bela Zvrst

  Sonata je zvrst Malvazije in Sauvignona. Njena zlatorumena barva skupaj s sadno-cvetnim vonjem ponuja prijetno harmonično vino svežega okusa.

  Poglej podrobnosti

 9. BAG IN BOX – MALVAZIJA IN CHARDONNAY
  BAG IN BOX – MALVAZIJA IN CHARDONNAY

  BAG IN BOX – MALVAZIJA IN CHARDONNAY

  Poglej podrobnosti

Loading...