STAROSTNA OMEJITEV


Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.

S klikom na gumb VSTOPI potrjujete, da ste polnoletni v državi iz katere dostopate do spletne strani.

VSTOPI

Blog

Po uspešni otvoritvi in sproščenem druženju na našem kraškem dvorišču VINAKRAS, vas ta petek, dne 03.07.2020, ob sproščeni glasbeni spremljavi lepo vabimo na razigrane poletne mehurčke. 

Preberi več

Največji pridelovalec TERANA na svetu je v petek, 26.6.2020, v sklopu vinskega bara otvoril Kraško dvorišče.

Preberi več

Petek, 26. junija, bomo v sklopu vinskega bara, otvorili Kraško dvorišče, kjer vas bomo v sodelovanju z Mlekarno Planika ter pršutarno KRAS, razvajali s pestro vinsko in kulinarično ponudbo.

Preberi več

Predlagamo vam obisk Krasa. Izlet lahko popestrite z obiskom Vinakras-a. Pod strokovnim vodstvom si boste ogledali vinsko klet  in okušali kraške dobrote ob izbrani vinski spremljavi.

Preberi več

Cenjene stranke enološkega laboratorija obveščamo, da bo od ponedeljka, 25.5.2020, laboratorij ponovno odprt za stranke po spremenjenem urniku.

Preberi več
vinakras 2 January 01 Novice

Na Facebook strani Vinakras Sežana smo za Vas pripravili velikonočno nagradno igro.

Preberi več
Vinakras 2 January 01 Novice

Prodajalna vin Sežana in prodajalna vin Ljubljana - Koseze ponovno odpirata svoja vrata za kupce. 

Preberi več
Vinakras 2 January 01 Novice

Zaradi izvajanja ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID - 19 uvajamo spremembe urnikov poslovalnic in načinov prodaje vina.

Preberi več
Vinakras 2 January 01 Novice

Obveščamo vas, da laboratorij od vključno ponedeljka, 16.03.2020, do preklica ne bo posloval za stranke. Začetek ponovnega poslovanja za stranke bo objavljen na spletni strani na tem mestu. Prosimo za razumevanje.

Preberi več

V portoroškem hotelu Slovenija je 1. in 2. marca 2020 potekal Festival Malvazija, žlahtni okus Mediterana. Na ocenjevanju Izbor sommelier Slovenije 2020 sta malvaziji elite in  prestige prejeli zlati medalji.

Preberi več
Loading...