Zahvala za sodelovanje


V Sloveniji znamo biti solidarni. To ste ponovno dokazali tudi v okviru lanskoletne prireditve Martinovanje z Modrijani, ki je bila dobrodelne narave. Del izkupička od prodaje vstopnic smo namreč v sodelovanju z Medobčinskim društvom prijateljev mladine Sežana namenili za letovanje otrok, ki prihajajo iz socialno šibkih družin.

Skupno smo letovanje omogočili otrokom iz 7 osnovnih šol, ki se nahajajo v sledečih občinah: Sežana, Komen, Divača, Hrpelje-Kozina, Vipava ter Miren Kostanjevica. S skupnimi močmi smo skozi celotni večer zbrali kar 2500€ sredstev. Direktor kleti Vinakras, g. Marjan Colja je bon dobrodelnosti predal sekretarki Medobčinskega društva prijateljev mladine Sežana, ga. Ani Pangos, ki je poskrbela, da so bila sredstva pravično razporejena pomoči potrebnim.

Na letovanje v Sečo in Piran bo tako s pomočjo zbranih sredstev odšlo 35 otrok starih med 10. in 18. let.
Otroci se po informacijah, ki smo jih prejeli letovanja izjemno veselijo. ˝Določeni imajo obleke, kopalke in ostale potrebščine v kovčkih pripravljene celo teden dni pred odhodom - znak izjemnega veselja in pričakovanja počitnic ob morju, ki jih drugače ne bi doživeli.˝

Za organizacijo so bili ključni tudi pri Ansamblu Modrijani, ki so se iniciativi odzvali ter obiskovalcem pričarali čudovit večer. Zahvala za uspešnost projekta pa gre predvsem vsem OBISKOVALCEM, ki s ste s svojo prisotnostjo dokazali, da vam ni mar. ISKRENA HVALA VSAKOMUR, ki je prispeval finančna sredstva ali v kakšni drugačni obliki podprl projekt in tako omogočil, da bodo otroci lahko brezkrbno uživali na morju.